مدیریت رفتار با فرزندان

اویار حسینی مشاور خانواده گفت : اکثری اشخاص در مواقع بحرانعکسالعملهای افراطی از خویش نشان میدهند کهاین اخلاق احوال را پیچیدهتر می نماید ; یک مامان حق دارااست نگران آتی نوجوانش باشد , حق دارااست از عادت به سیگار بترسد , ولی بایستی بداند که چهگونه بایستی با نوجوانش کلام نماید تا احوال را مدیر کند؟ در گام نخستین این مامان می بایست شم خودش را خیلی روشن ابلاغ نماید .
درصورتی که فرزندمان سیگار کشید می بایست چه طور با وی اخلاق و رفتار کنیم؟
این مشاور خانواده اظهارکرد : زمانی برای اولین بار متوجه سیگار کشیدن فرزندتان شدید می بایست رفتاری منطقی از خویش نشان دهید و بگویید , زمانی سیگار توی جیبت دیدم انگار جهان روی سرم وخیم و وجودم مملو از ناراحتی و خوف شد , حتما در حضور پدرت می بایست در رابطه علت سیگار کشیدنت گفتمان کنیم , برای فردا یک گردهمایی سه نفره می گذارم تا ادله سیگار کشیدن را بگویی , اینجانب و پدرت تا سن بلوغ بایستی مراقب تندرست ذهن و بدنت باشیم ; نکته مهمتر این است که دراین گردهمایی نباید آبجی و اخوی نوجوانی که سیگار مصرف کرده , حضور داشته باشند .
خلق صحیح به نوپا در حین مواجه شدن با اختلال
اویار حسینی خاطر نشان کرد : با فرزندتان اینگونه سخن نمائید ; به عنوان مثال به وی بگویید ازتو توقع دارم تا فردا کمتر با اینجانب صحبت بزنی تا بتوانم خوبتر خودم را آهسته کنم .
در گرد هم آیی سه نفره پس از بررسی علت , به نوجوان یاری می شود جایگزینی خوب تر برای رفع نیازش پیدا نماید و حتما در صورت نیاز برای وی تنبیهی در حیث گرفته می گردد , ولی نکته حائض اهمیت این است که خویش نوجوان در جستن تنبیه مطلوب و ارتفاع برهه زمانی تنبیه شرکت کردن می کند .
او متذکر شد : تجربه نشان داده است چنانچه نوجوان اختلالات خلقی و شخصیتی نداشته باشد , نقص حل خواهد شد ; این زمان یکی موردها مشکلزاست که در شرایطی که پدر و مادر نتوانند آن را رئیس نمایند , آتی بچه ذیل شعاع قرار گرفته و تبدیل به یک چالش در معاش می گردد , شایسته ترین فعالیت برای تقابل با این موردها مشورت کردن با یک مشاور است تا بتوان به صحت در این جهت گام برداشت .